Deoarece în majoritatea lucrărilor complexe de amenajări interioare este nevoie de expertiza și experiența unui electrician calificat, echipa noastră de meseriași în construcții a cuprins încă de la început electricieni calificați și cu experiență.

electrician

Asigurăm verificarea, întreținerea și reabilitarea instalațiilor electrice, dar și proiectarea și execuția de circuite electrice noi în anumite încăperi sau pentru toată clădirea.

În ultimii ani, tehnologia a avansat enorm și, în ciuda faptului că aparatele electrocasnice au devenit din ce în ce mai performante și mai eficiente energetic, majoritatea circuitelor vechi au ajuns să fie supra-solicitate, existând astfel un risc major de apariție a disfuncționalității în funcționare a acestora sau, în cazuri mai grave chiar de incendiu.

Vă ajutăm la instalarea unor aparate electrocasnice mari consumatoare de energie nu doar punându-le în funcțiune, ci verificând instalația electrică existentă în prealabil și modificarea acesteia în cazul în care este necesar astfel încât să facă față noii sarcini instalate.

instalare sistem de iluminat cu led-uri

Instalarea unor sisteme de iluminat cu LED, nu vă ajuta doar la economia de energie electrică, vă ajută și în crearea de diverse efecte care să vă scoată din monotonie.