Finisaje cu Rigips » Artă în Gips-Carton

Odată cu apariția gips-cartonului viața multora a devenit mult mai ușoară iar aspectul interioarelor a început să fie din ce în ce mai ușor de modelat.

Pereții din rigips sunt ușor de montat și economisesc mult efort și implicit mulți bani. Gips-cartonul este de neînlocuit atunci când trebuiesc făcuți pereți despărțitori sau compartimentări provizorii, dar este foarte util și în cazul finisajelor interioare ale pereților de rezistență.

Din rigips se pot crea cu ușurință artificii arhitecturale menite să creeze un joc de lumini plăcut, atât prin crearea de firide și muchii pe pereți, cât și prin crearea unor volume diverse pe plafoane pentru încastrarea corpurilor de iluminat.

În cazul pereților și tavanelor false executate din rigips, confecționarea corectă a structurilor metalice pe care plăcile de Gips-Carton for fi prinse este esențială atât pentru durabilitatea acestor lucrări, cât și pentru a eficientiza consumul de materiale.

Echipa noastră de meseriași dispune de experiența și îndemânarea necesare pentru crearea celor mai complexe lucrări cu Gips-Carton în cel mai scurt timp și fără risipă de materiale.

Nu ezitați să ne contactați pentru a obține sfaturi sau oferte de preț pentru lucrările în gips-carton pe care le aveți în plan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *