Amenajări interioare

Fie că ai nevoie de o simplă igienizare, fie că vrei să schimbi cu totul aspectul locuinței tale, echipa noastră de meseriași în construcții vă stă la dispoziție pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Folosim tehnologii, scule și unelte occidentale, dar și experiența noastră vastă pentru a vă îndeplini dorințele cât mai rapid și ieftin cu putință.

Iată mai jos câteva din lucrările executate de echipa noastră:

Amenajarea Mansardelor

O mansardă poate fi utilă, plăcută și frumoasă dacă este amenajată de meseriași pricepuți. În cazul acestor spații trebuie acordată o mare atenției izolațiilor: hidro, termo și fono, fără a pierde din vedere ca totul să arate bine și fiecare colț al încăperii să-și găsească utilitatea.

Amenajarea băilor

Unele dintre interioarele în care obișnuim să dorim să ne simțim bine sunt băile, dar de foarte multe ori acestea trebuie să conțină multe obiecte sanitare și să ofere ideea de cât mai mult spațiu pe o suprafață limitată.

Amenajarea camerelor de zi

Sufrageriile sunt spațiile în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului în care suntem activi, dar stăm acasă. Este locul în care întâmpinăm musafirii și în care vrem să ne relaxăm alături de prieteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *